

VEEBITÖÖTUBA
Kristi tervisliku jõululaua
saladused
🎄🎅 Kas armastad jõule ja toitu, aga murrad pead, kuidas jõululaud tervislikumaks muuta?
Uues töötoas “Kristi tervisliku jõululaua saladused” jagab Delis Cateringi asutaja Kristi Kalda oma tervislike jõuluretseptide saladusi, mille järgi valminud road on tema kodusel jõululaual sööjaid rõõmustanud juba päris mitu aastat.
KOLM TÖÖTUBA ÜHES
🥳 Töötuba tuleb sel korral eriti tegus ja intensiivne, sest valmistame korraga mitut erinevat toitu:
✔️ madalal temperatuuril kauaküpsenud pardikoivad
✔️ marjase sibulamoosi pardikoibadele lisandiks
✔️ mahlase ja mõnusalt magusa jõulukeeksi.
👉 Kõik toidud on erilised selle poolest, et nende valmistamisel ei kasutata ühtegi teravilja- ega piimatoodet. Suhkru asemel kasutame looduslikke magustajaid.
Ideaalsed kõigile, kes soovivad toituda tervislikumalt või kellel on probleeme gluteeni-, laktoosi- või kaseiinitalumatusega.
Samuti neile, kes elavad WILDFITi või paleo põhimõtete järgi 😊.
PS! Kinnitame, et neid toite kiidavad ka need, kes tervislikust toitumisest midagi ei tea või sellest ei hooli 😃. Seega kõik, mida töötoas valmistatakse, sobib söömiseks kõigile 😉.
🍰 Muuhulgas vastab Kristi ka nendele põletavatele küsimustele:
✔️ Mida võiks veel jõululaual pakkuda?
✔️ Milliseid toiduaineid valida, kui ei soovi küpsetamisel kasutada klassikalist suhkrut, jahu ja piimatooteid?
✔️ Millele pöörata tähelepanu, kui küpsetada teraviljavabade jahudega?
✔️ Mida pidada silmas, kui pakkuda külalistele toite, mis ei ole valminud nn “traditsioonilistest” koostisosadest?
ASUKOHT ja AEG
Asukohaks on Sinu köök. Kristi näitab ette ja Sina teed oma kodus kõik järgi ja töötoa lõpuks on valmis mahlane jõulukeeks, marjane sibulamoos ning pardikoivad küpsevad ahjus, et õhtusöögiks valmis olla 😍.
Veebitöötuba algab pühapäeval 04.12.2022 kell 12.00 ja lõppeb orienteeruvalt kell 14.00
REGISTREERUMINE
✍️ Registreeru allpool oleva vormi kaudu
Pärast registreerimist viiakse Sind Fienta piletimüügi keskkonda, kust saad pileti osta. Saadame Sulle ka kirja postkasti. Kui Sa seda kirja oma postkastist ei leia, siis kontrolli kindlasti rämpsposti ning gmaili puhul vaata ka pakkumiste alla.
_
Osalustasu on 37 eurot.
_
Hiljemalt töötoale eelneval reedel (02.12) saadame Sulle veebitöötoa toimumise lingi ja ostunimekirja, mida töötoas vaja läheb. Seega kontrolli kindlasti enne töötubal oma postkasti ja kui kirja ei leia, siis vaata rämpsu kausta, gmaili puhul ka pakkumiste kausta. Kui sealt ka ei leia, siis kirjuta delistoitlustus@gmail.com.
✅ Ja kõige lõpuks, me salvestame töötuba ning osalejatele on selle salvestus 1 kuu jooksul ka järele vaadatav. Samuti saad PDF kujul omale ka isiklikud retseptid 😉.
Seega, mis siin enam oodata, pane ennast kirja ning kokka kodus teisel advendil kasvõi terve perega ❤️
KRISTI
⭐️ Kristi retseptide ja tegemistega saad olla kursis tema FB lehe kaudu SIIN
⭐️ Delis Cateringi tervislike tortide, kookide ja pirukatega saad tutvuda SIIN
KOKARAAMAT
Töötoas tegemisele tulevad toidud pärinevad Kristi Kalda ja Ermil Migguri 2023. aasta jaanuaris ilmuvast retseptiraamatust “Ainus kokaraamat, mida vajad tervislikuks toitumiseks”.
Raamatu kohta saab rohkem lugeda ja seda ette tellida SIIT
OSALEMISE TINGIMUSED
Korraldaja salvestab veebiseminari ning võib seda jagada nii osalejatega kui ka avalikes kanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.
Palume teatada mitteosalemisest kirjalikult vähemalt 3 tööpäeva enne ürituse toimumist aadressil delistoitlustus@gmail.com. Sellisel juhul tagastame laekunud osalustasu.
Kui teatate mitteosalemisest hiljem või unustate teatada, osalustasu ei tagastata.
Ootame Sind ❤️